X

NOVICE

Soft skill Trainer in Human Development

Due to enlarging business we are looking for Soft skill Trainers in Human development in Zagreb, Sarajevo and Belgrade.


Ustvarjajte dobre odnose – ob delu boste uživali!

Kakšni so vaši odnosi so sodelavci? Ste vedeli, da študije kažejo, da tisti, ki imajo na delovnem mestu dobre prijatelje, tudi do sedemkrat bolj uživajo v službi? Delovna vnema in uspešnost sta vsekakor odvisni od tega, kako se počutite na delovnem mestu, k vašemu počutju pa nesporno pripomorejo pozitivni odnosi s sodelavci. Čeprav je včasih veljalo, da je služba služba, družba pa družba, to še zdaleč ni res.


Takoj lahko postanete boljši vodja – še danes!

Kako bi opisali nekoga, ki obvlada delo vodje? Mnogokrat raziskave nakazujejo, da so prilagodljivost, inteligentnost, vestnost in natančnost med najpomembnejšimi lastnostmi. Poleg tega pa je pomembno še pozitivno mišljenje in vsaj nek nivo empatije, ki vsekakor pripomore k temu, da se ekipa počuti cenjena in motivirana. Kaj lahko torej storite, da postanete še boljši vodja? Spodaj je nekaj napotkov, o katerih lahko razmislite. Če jih boste uspeli vpeljati v svojo dnevno rutino, vam bodo gotovo pomagali na poti do še boljših rezultatov. In do motivirane ter učinkovite ekipe!


4 NAČINI ZA (NUJEN) POBEG OD TELEFONA

Živimo v obdobju prave obsesije s tehnologijo, predvsem s tistimi napravami, ki jih imamo vedno pri roki. Še poznate koga, ki hodi naokrog brez pametnega telefona? Ali koga, ki se uspe upreti želji, da bi na določen časovni interval preveril elektronsko pošto?