X

KOMU LAHKO NAJBOLJ POMAGA PODJETNIŠKO SVETOVANJE?

O pomenu podjetniškega svetovanja in vseh bonusih, ki jih prinaša, smo že pisali, danes pa poglejmo, komu je v prvi vrsti to namenjeno in zakaj.

Dobri svetovalci obvladajo tri področja: uvajanje ključnih sprememb v podjetja in organizacije, ustvarjanje visoko učinkovitih vodstvenih timov in povečanje prodajnih rezultatov.

Zavedajo se, da je podjetje uspešno le toliko, kot so uspešni njegovi zaposleni, zato te organizirajo za optimalen način dela in iz njih potegnejo najboljše. Od podjetniškega svetovanja imajo tako največjo korist vodje podjetij, menedžerji oddelkov, prodajni predstavniki in kadrovniki.

 

Vodje podjetij
Imate svoje podjetje in vrsto zaposlenih, a vam je žal, da ne dosegate svojih ciljev, saj ste sposobni narediti več? Podjetniško svetovanje, ki ga je nudijo podjetja, kot je Grow Adriatik, ponuja celostne rešitve za premostitev poslovnih izzivov in doseganje organizacijskih ciljev podjetja, ki jih prilagodi vsakemu podjetju posebej.

Poleg uvedbe potrebnih sprememb v podjetje in organizacije zaposlenih je na voljo tudi individualno svetovanje za svoj poklicni razvoj in izboljšanje rezultatov na delovnem mestu. S pomočjo svetovalca boste spremenili svoje vzorce delovanja in se naučili odlično opravljati svoje delo.

 

Menedžerji oddelkov
Ste vodja številnih zaposlenih, morda celo več ekip znotraj enega podjetja? Podjetniško svetovanje z analizo dela med zaposlenimi in pripravo potrebnih izobraževanj poskrbi za novo organizacijo dela znotraj ekip/e in visoko učinkovito delovno dinamiko.

Izkušeni svetovalci pomagajo vpeljati izboljšan način opravljanja dela ekipe, obenem pa dvigniti kompetence in učinkovitost zaposlenih. Te so središče njihovega fokusa, saj svetovalci dobro vedo, da uspešna ekipa in delo zagotovita odlične rezultate podjetja in trajno vrednost njegovega dela.

 

Prodajni predstavniki
Se ukvarjate s prodajo in želite dvigniti svoj uspeh, poseči po višjih ciljih in prepričati vsako stranko? S pravim in ciljnim svetovanjem lahko izboljšate svojo komunikacijo s strankami in se naučite novih pristopov do nje – pristopov, ki prodajo!

Poleg tega vas lahko vodijo pri obvladovanju stresa na vašem delovnem mestu in vam pokažejo, kako optimalno razviti svoje veščine pogajanja za dobre rezultate. Tako boste zagotovo povečali svoje prodajno prodajno mrežo, izboljšali poslovanje in dosegali cilje, ki ste si jih zastavili.

 

Kadrovniki
Eden glavnih in najuspešnejših delov podjetniškega svetovanja je partnerstvo pri razvoju že obstoječih kadrov in motivacija teh za prihodnje uspehe. Z pomočjo dobrega svetovalca člani ekipe razvijejo individualne kompetence, učinkovito komunikacijo in spodobnost uspešnega sodelovanja.

 

Dobri svetovalci s ciljno usmerjenimi izobraževanji, uporabo interaktivnih orodij, rednim spremljanjem rezultatov, individualnim pristopom, uporabo pozitivnega soočenja  in odpiranjem novih perspektiv pomagajo razviti vrhunske ekipe in njihovo uspešnost dvigniti na nov nivo.

Nazaj na seznam